ΤΖΙΓΕΡΟΣΑΡΜΑΔΕΣ

ΥΛΙΚΑ
 1 συκωταριά
1 σκέπη αρνίσια (μπόλια κατά μερικούς)
Λίγο νερό
Κασέρι ή κεφαλοτύρι σε τετράγωνα κομμάτια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε πολύ καλά την συκωταριά την κόβουμε με ψαλίδι κουζίνας σε κομμάτια και την ζεματάμε
Πλένουμε πολύ καλά την σκέπη, την κόβουμε με ψαλίδι σε κομμάτια, ανάλογα με το μέγεθος που θέλουμε τους σαρμάδες.
Ζεσταίνουμε τα κομμάτια σε νερό για να μαλακώσουν και να μπορούν να τεντωθούν εύκολα, χωρίς να σχιστούν.
Βάζουμε στο καθένα ανάλογο μείγμα και κλείνουμε τις άκρες καλά. Τοποθετούμε σε ταψί με το κλείσιμο από κάτω.
Ρίχνουμε λίγο νερό και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180  βαθμούς C, για 30 λεπτά περίπου να αρχίσει να ροδίζει.
Στα 5 λεπτά πριν βάζουμε το τυρί και  το αφήνουμε στον φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί.

Σχολιάστε