ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ

ΥΛΙΚΑ

  • 1/2 κιλό γαύρο
  • 2 κουτ. γλυκού μουστάρδα
  • 1 κρεμμύδι σε ροδέλα
  • Ρίγανη
  • Μαϊντανό
  • χυμό 1 λεμονιού
  •  ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι του νερού νερό

Εκτέλεση

  • Πλένουμε και καθαρίζουμε τον γαύρο.
  • Σ’ ένα  βαθύ τηγάνι ρίχνουμε νερό, τη μουστάρδα, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό  και τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε τον γαύρο και  τα σκεπάζουμε
  • Τα αφήνετε να βράσουν για 20 λεπτά.
  • Στο τέλος, προσθέτετε το λάδι και τον χυμό λεμονιού.
  • Σερβίρουμε

Σχολιάστε