ΥΛΙΚΑ
- 1/2 κιλό γαύρο
- 2 κουτ. γλυκού μουστάρδα
- 1 κρεμμύδι σε ροδέλα
- Ρίγανη
- Μαϊντανό
- χυμό 1 λεμονιού
- ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι του νερού νερό
Εκτέλεση
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τον γαύρο.
- Σ’ ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε νερό, τη μουστάρδα, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό και τα αφήνουμε να βράσουν για 5 λεπτά.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τον γαύρο και τα σκεπάζουμε
- Τα αφήνετε να βράσουν για 20 λεπτά.
- Στο τέλος, προσθέτετε το λάδι και τον χυμό λεμονιού.
- Σερβίρουμε